Weboldal címe
Weboldal alcíme
 
Példa alcím

MOHOS film (video)

"Mindig is vonzott a kreatív alkotás. Ami a videózásban, filmezésben teljesedett ki. Szeretem amikor sikerül az "ott és akkor" megélt érzéseket, "lencse mögé zárni", és úgy megörökíteni a legszebb pillanatokat, hogy később visszanézve az is meghatónak találja, aki nem élhette át a Nagy napot! Igazi alkotásnak, érték teremtésnek tartom, ha a bennem megbízó pár stílusát és igényeit eltalálva születik meg egy újabb film, amire büszkék lehetnek és tetszik nekik." - Mohos Mihály

 Murvai SugArt (esküvői torták)

Hajdu-Murvai Veronika saját szavaival: "A nagyi szoknyája mellett kezdődött… amikor még kislány voltam… Az olvadó cukor, a dió pörkölt illata szorosan összefüggött a nála töltött hétvégékkel. Ehhez társult az alkotási vágy, hit és kitartás, majd évek múltán létrejött a Murvai SugArt… álmaim munkahelye, ahol mások álmát is valóra válthatom…"

Vera személyében egy rendkívül kedves és visszafogott lányt ismertem meg, aki teljes erőbedobással, teljes érzelmi skálán dolgozva ad bele minden energiát a munkáiba. A torta kreációk készítésének öröménél csak a párok csodálata és pozitív visszajelzése jelent nagyobb boldogságot!

Ha hibátlan és megfizethető tortákra vágysz, ha azt szeretnéd hogy mindenki álla leessen az esküvődön, akkor bátran ajánlom Verát és az ő remekműveit.