Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
A Fénykép egy kaland a múltban...

 Modell fotózás

Modell fotók bárkiről készülhetnek, nem kell bevállalósnak lenned, csupán add önmagad és én garantálom, hogy előhozzuk belőled a legjobb oldalad. A fotózás történhet műtermi körülmények között és a szabadban egyaránt. A legfontosabb szempont, hogy a lehetőségeinkhez képest minden kreativitásunkat kihasználjuk a minőségi munka érdekében, ezért nem előre meghatározott darabszámmal dolgozunk, hisz ez behatárolná a szabad kreativitást. Amíg van ötlet és kedv, a gép nem áll meg. A modell fotózás ára az igényektől függ, mely kapcsolatfelvétel után, a fotózást átbeszélve alakul ki. Bármilyen kérdésed van a fotózással kapcsolatban, fordulj hozzám bátran.


Esküvő fotózás

Az esküvő megörökítése felelősségteljes munka. Mivel az igények egyénenként rendkívül különbözőek és általánosságban rendhagyóak, így árazásuk egyedi minden esetben. Általában három fő részből áll: kreatív fotózás, ceremónia és lakodalom. Ezek változatossága miatt lényeges a részletek átbeszélése. Kapcsolatfelvétel esetén küldök egy internetes űrlapot, amely nem szerződés, csupán egy 2 perc alatt kitölthető kérdőív, melyből én konkrét válaszokat kapok a lényegről, ezáltal személyre szabottan tudok árajánlatot adni.


Rendezvény fotózás

Rendezvényfotózáshoz rengeteg alkalom kapcsolódik. Beszélhetünk egy nagy családos vacsoráról, vagy akár egy fesztiválról is. Volt szerencsém egy több ezer fős fesztivál hivatalos fotósaként is dolgozni, így elég nagy tapasztalattal rendelkezem ebben a műfajban. Bármilyen rendezvény megörökítésében és dokumentálásában részt veszek, melynek tarifái részletes tájékoztatás és megbeszélés után tisztázódnak.


Család fotózás

Legyen szó babáról, kismamáról vagy egy egész családról, érdemes megörökíteni minden szép pillanatot. Érdeklődj bátran a részletekről és megbeszéljük, hogy mire van szükséged!


Termék fotózás

Termékfotók készülhetnek egy adott környezetben vagy műteremben, igény szerint. Üzleti célú felhasználásra, weboldalakra érdemes profi, jó minőségű fotókat feltölteni, amely nagyban befolyásolja a vásárlási igényt. Nagyobb megrendelés esetén akár kedvezmény is igényelhető.